رسانههاي خارجي نظرات مختلفي درباره "موشک فاتح 313" داشتند که در ذيل به آن ميپردازيم.
به گزارش
سلام لردگان،به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان؛ وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح که در زمينه توليد صنايع نظامي ايفاي نقش ميکند اخيرا محصول جديدي را رونمايي کرده است.
البته يک روز قبل از رونمايي امير سرتيپ "امير حاتمي" جانشين وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در گفتگو با خبرنگار دفاعي امنيتي گروه سياسي باشگاه خبرنگاران جوان؛ از رونمايي از يک محصول نظامي در روز صنعت دفاعي خبر داده بود.
*** مشخصات "موشک فاتح 313"
موشک نقطه زن فاتح 313 با برد 500 کيلومتر بدست دانشمندان، محققان و متخصصان افتخار آفرين سازمان هوافضاي سازمان وزارت دفاع و با بهره گيري از توانمنديهاي داخلي و خارجي و فناوري بومي طراحي و ساخته شده است . در طراحي موشک نقطه زن "فاتح 313 " که نوع جديدي از موشک جديد فاتح به شمار مي رود علاوه برسبک سازي بدنه آن نسل پيشرفته از پيشرانههاي سوخت جامد، مرکب و سنسور که با دانش بومي طراحي شده در آن به کار گرفته شده است. در آزمايش زواياي انجام شده توانمندي سيستم هاي بومي نصب شده در اصابت به هدف به اثبات رسيده است .
*** نظر رسانههاي خارجي درباره موشک نقطهزن ايراني چيست؟
***کامرون- کنکورد: موشک سوخت جامد فاتح 313 مراحل آزمايش و شليک را با موفقيت پشت سر گذاشت.
سايت کامرون-کنکورد (
Cameroon- Concord) درباره رونمايي "موشک فاتح 313" نوشت: ايران از يک موشک نقطهزن با سوخت جامد با نام "فاتح 313" که از سوي متخصصين وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ساخته شده بود، رونمايي کرد.
اين سايت افزود: موشک طراحي شده با برد 500 کيلومتر در يک نمايشگاه در "تهران" با حضور دکتر "حسن روحاني" رئيسجمهور ايران و تعدادي از شخصيتها رونمايي شد.
سايت کامرون-کنکورد (
Cameroon- Concord) يادآور شد: "موشک فاتح 313" داراي ساختار پيشرفتهاي بوده که حاوي حسگرهاي ساخت داخلي و سوخت جامد بوده و اين موشک به صورت جدي مراحل آزمايش موفقيتآميز خود را پشت سر گذاشته است.
اين سايت تاکيد کرد: وزارت دفاع ايران طرحي را براي توليد انبوه راکتها آغاز کرده است و در سالهاي اخير در توليد تجهيزات ضروري نظامي به موفقيتهايي دست پيدا کرده و جمهوري اسلامي ايران براي توسعه ظرفيتهاي دفاعي خود در راستاي ساخت تجهيزات نظامي پيشرفته گام بر ميدارد.
**پرس تي وي: "موشک فاتح 313" مراحل آزمايشي را با موفقيت پشت سر گذاشت
سايت شبکه پرس تي وي (
Press TV) درباره "موشک فاتح 313" نوشت: "موشک فاتح 313" با برد 500 کيلومتر و سوخت جامد به دست متخصصين وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ساخته شده است.
اين سايت افزود: اين موشک با طراحي داخلي قابليتهاي ويژهاي دارد و مراحل آزمايشي خود را با موفقيت پشت سر گذاشته است.
*** العالم: ايران در ساخت تجهيزات نظامي توانمند است
العالم انگليسي (Alalam) درباره "موشک فاتح 313" نوشت: اين موشک نقطهزن و با سوخت جامد بوده و متخصصين وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح آنرا طراحي و توليد کردهاند.
اين سايت يادآور شد: ايران در ساخت انواع تجهيزات نظامي به کمک کارشناسان خود به توفيقات بسياري دست يافته و بسيار توانمند است.
العالم انگليسي (Alalam) از قول مقامات ايراني يادآور شد: ايران بارها گفته قدرت نظامياش تهديدي براي هيچ کشوري نيست و صرفا بازدارندگي پايه دکترين دفاعي ايران را تشکيل ميدهد.
*** ايملبنان: "موشک فاتح 313" سوخت جامد و 500 کيلومتر برد دارد
سايت ايملبنان (
Im Lebanon) درباره "موشک فاتح 313" نوشت: اين موشک با سوخت جامد و برد 500 کيلومتر به دست وزارت دفاع ايران ساخته شده است.
*** پاکستان دفنس: "موشک فاتح 313" بزودي به توليد انبوه ميرسد
سايت پاکستان دفنس (
Pakistan Defense) درباره "موشک فاتح 313" نوشت: اين موشک که در روز صنعت دفاعي ايران رونمايي شده، 500 کيلومتر برد دارد و با پايه سوخت جامد طراحي شده است.
اين سايت يادآور شد: "موشک فاتح 313" که نسخه جديدي از موشک کلاس فاتح است، مراحل آزمايش خود را پشت سر گذاشته و به زودي به توليد انبوه ميرسد.
طبق گفته رسانههاي خارجي "موشک فاتح 313" يک موشک سطح به سطح با برد 500 کيلومتر و سوخت جامد بوده که از سوي متخصصين وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ساخته شده و ضمنا اعتقاد يکي از رسانههاي خارجي بر اين است که اين موشک به زودي به توليد انبوه ميرسد.
گزارش از محمد زرچيني
انتهاي پيام/