حمله اصلاحطلبان به قوه قضائيه به خاطر محکوميت يکي از همحزبان، اتفاق تازهاي از سوي رسانههاي اين جريان نيست چرا که مانند اين داستان در ماجراي کرباسچي نيز اتفاق افتاد.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از فارس، از قديم الايام اين گونه بوده، امروز هم اين گونه است، سياسي و غيرسياسي هم ندارد؛ براي برخي ها هميشه مرگ خوب بوده اما براي همسايه!
ضرب المثل فوق اين روزها مصداق سياست سليقه اي روزنامه هاي اصلاح طلب در مواجه با قانون شده، هر زماني که يکي از مخالفان آنها بازداشت ميشود و يا به زندان ميافتد اين رسانهها و شخصيتهاي برجستهشان موضع ميگيرند که آنها حقشان بوده و بايد راهي زندان ميشدند اما هنگامي که يک نفر از خودي هايشان مرتکب جرمي ميشود، آنها با مظلوم نمايي و شوي تبليغاتي به گونه اي رفتار مي کنند که گويي قوه قضائيه و دستگاه قضا درقبال آنها کوتاهي کرده و به اين گونه جاي حاکم و محکوم را عوض مي کنند.
در همين رابطه روزنامه هاي اصلاح طلب، آرمان، ابتکار، شرق و آفتاب يزد روز دوشنبه 19 مردادماه 94 با انتخاب تيترها و تصاوير احساسي و حماسي از ماجراي زندان رفتن مهدي هاشمي(به جرم اختلاس، ارتشاء و مسائل ضدامنيتي) سعي کردند آن را به گونه اي روايت کنند که گويي يک قهرمان ملي به زندان افتاده است نه يک مجرم امنيتي!
اما روزنامههاي اين جريان، در اواخر بهمن ماه سال گذشته و در زمان ايام دستگيري محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور پيشين، پشت قانون آمدند و با دفاع از زنداني شدن رحيمي اين حکم را سزاوار وي دانستند. تيتر روزنامه هاي اصلاح طلب در روز چهارشنبه 93/11/27 را در ادامه مشاهده مي کنيد:
به گزارش فارس، همين روزنامههاي که اين هفته حکم قاطع دستگاه قضا عليه مهدي هاشمي را برنتابيدند، دو ماه پيش، از اجراي حکم حميد بقايي به شدت ذوق زده شدند. روزنامه هاي اصلاح طلب آرمان، شرق، اعتماد، آفتاب يزد و ابتکار روز سه شنبه 19 خردادماه نيز پس از بازداشت حميد بقايي معاون رئيس جمهور گذشته چنان اين خبر را بازتاب دادند که گويا در صف اول حاميان قانون قرار دارند.
تيتر روزنامه ها در روز 94/3/19 را در ادامه ميبينيد:
اما اين اقدام سليقه اي روزنامه هاي اصلاح طلب و زير سوال بردن احکام قوه قضائيه واکنش آيت الله آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه را هم در پي داشت.
آيت الله آملي لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي گفت: نبايد فضا را طوري پيش ببريم که هر کسي زماني مسئولي بوده و حالا عليه او و يا وابستگانش حکمي صادر شده، تمام قوه قضاييه و زمين و زمان را زير سوال ببرد و براي تخريب قوه قضاييه فيلم وداع درست کند.
البته حمله به قوه قضائيه به خاطر محکوميت يکي از همحزبان، اتفاق تازه اي از سوي اصلاحطلبان نيست چرا که مانند اين داستان در ماجراي کرباسچي نيز اتفاق افتاد.
رسانههاي وابسته به دولت اصلاحات و جريانهاي حامي و عضو جبهه دوم خرداد، شانتاژ خبري خود را پس از دستگيري غلامحسين کرباسچي شهردار آن زمان تهران شروع کردند و با «سياسي» خواندن اقدام قوه قضائيه آن را تقبيح کردند. اين فشارها به اندازهاي بود که آيتالله يزدي، رئيس وقت قوه قضائيه، درباره تحولات دوران مسئوليت خود مينويسد: « فقط همين يک پرونده بود که بيش از همه بر دوش قوه قضائيه فشار آوردند و از همه ابزارها براي منحرف کردن دستگاه قضاء کشور گفتند و نوشتند و عمل کردند و افکار عمومي را درگير نمودند».
نمونه هايي از هياهوي رسانههاي اين جريان در سال 77 را مشاهده ميکنيد:
بررسي عملکرد چند ساله رسانههاي اصلاحطلب نشان ميدهد که رويه آنها در مواجه با احکام قوه قضائيه، همان رويه سابق است و همچنان يک شعار را سرلوحه کار خود قرار ميدهند: «زنداني باد مخالف من».
انتهاي پيام/