آخرین اخبار
کد مطلب: 102459
فعاليت جريان "جمل" در شيراز
ماجراي دعا براي سران فتنه در نماز عيد فطر+پرونده ويژه
تاریخ انتشار : 1394/05/08 09:01:00
نمایش : 1387
دستغيب در قسمت پاياني صحبت هاي خود از مردم خواسته است تا براي زندانيان سياسي هر نفر، 8 صلوات ختم کند!
به گزارش سلام لردگان، همزمان با برپايي نماز عيد فطر در سراسر کشور، برخي از افراد و گروه هاي مسئله دار نيز به صورت مستقل نماز اين روز را برپا کردند.

 

در همين راستا، جريان جمل شيراز هم نماز عيد فطر را در مسجد قبا با حضور سيد محمد علي دستغيب سرکرده اين جريان برپا کرد که وي خطبه هاي بحث برانگيزي را در اين نماز مطرح کرده است.

 

وي در خطبه هاي نماز عيد فطر ضمن بيان اين که مردم صداقت را دوست دارند و همچنين انسانهاي صادق را دوست دارند مدعي شد که چون هاشمي رفسنجاني و يکي از سران فتنه انسانهاي صادقي هستند مردم آنها را دوست دارند!

 

دستغيب با حمايت از برخي سياست هاي وزرات خارجه اظهار کرده است اميدوارم وضعيت زندانيان سياسي مشخص شود.

 

وي همچنين قسمتي از خطبه هاي نماز عيد فطر خود را به آزادي سران فتنه اختصاص داده و بدون بيان ظلم هايي که اين افراد به نظام کردند، اظهار اميدواري کرده است که اين افراد از حصر بيرون بيايند.

 

دستغيب در قسمت پاياني صحبت هاي خود از مردم خواسته است تا براي زندانيان سياسي هر نفر، 8 صلوات ختم کند!

 

سيد علي‌ محمد دستغيب در 23 اسفند 1313، در شيراز متولد شد.مادر وي خواهر آيت الله سيد عبدالحسين دستغيب (شهيد دستغيب) مي‌باشد. او برادر سيد علي اصغر دستغيب ديگر نماينده مجلس خبرگان از استان فارس است.

 

نارضايتي شهيد دستغيب ازعلي محمد دستغيب

 

شهيد دستغيب طبق گفته بزرگان هرگز از علي محمد دستغيب راضي نبوده و حتي با ذکر نام از ايشان اظهار ناراحتي کرده بودند. 

آيت الله علي شيخ موحد با بيان اين مطلب که در سال 1360، من حامل نامه اي از سوي شهيد آيت الله دستغيب به آيت الله مشکيني که مسئول گزينش و اعزام قضات بودند، بودم مي گويد: سيد علي محمد دستغيب در سال 1360 قاضي دادگاه انقلاب بود که گروهي از عناصر چپ دور او نفوذ کرده بودند و کارهاي خلافي از جمله گرفتن زمين هاي مردم را انجام مي دادند که باعث ناراحتي و نگراني شهيد دستغيب شد و ايشان چند بار به سيد علي محمد دستغيب تذکر دادند ولي او قبول نمي کرد و به راه خودش ادامه مي داد.
نماينده ولي فقيه در جهاد کشاورزي استان فارس ادامه مي دهد: شهادت شرعي مي دهم که شهيد آيت الله دستغيب از فعاليت هاي انجام شده در مسجد قبا و سيد علي محمد دستغيب راضي نبودند و هيچ گاه روي خوشي به اين ها نشان ندادند.
وي مي گويد: همين امر باعث شد که شهيد آيت الله دستغيب نامه اي را خطاب به آيت الله مشکيني بنويسند و خواستار برکناري سيد علي محمد دستغيب از سمت قضاوت دادگاه انقلاب شيراز شوند.
آيت الله موحد ادامه مي دهد: من نامه را به قم بردم و وقتي نامه را به آيت الله مشکيني دادم ايشان پس از خواندن نامه گفتند که آقاي عبدالحسين دستغيب (شهيد آيت الله دستغيب) از عملکرد سيد علي محمد دستغيب در دادگاه شيراز ناراحت هستند و تهديد کردند که اگر ايشان را تعويض نکنم از اين جا مي رود.
نماينده ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي استان فارس مي گويد: سيد علي محمد دستغيب وقتي از اين واقعه اطلاع پيدا کرد زود استعفا داد و به مکه رفت.
آيت الله موحد ادامه مي دهد: بعضي وقت ها وقتي در خصوص فعاليت هاي مسجد قبا از شهيد دستغيب سوال مي کردم ايشان مي گفتند اين ها مي گويند هرچه ما گفتيم انجام دهيد. 
 

-ايفاي نقش در فتنه 88

 

علي محمد دستغيب به همراهي شيخ يوسف صانعي و نيز آيت الله منتظري نقش فعالي در فتنه 88 ايفا کرد.

فتنه گران که بارها اثبات کرده بودند اعتقادي به شعائر مذهبي ندارند؛ از دستغيب با عنوان مذهبي آيت الله العظمي ياد کرده و وي را يکي از مراجع تقليد سبز ناميدند که از قضا و برخلاف شيخ يوسف صانعي و آيت الله منتظري دستي نيز در حاکميت داشته و عضو مجلس خبرگان رهبري است.
 

-حمايت دستغيب از سران فتنه

 

مواضع و اقدامات علي‌محمد دستغيب در دو سال گذشته منجر به ايجاد درگيري و آشوب در شيراز و آسيب رسيدن به مردم شد.

موضوعي که بارها با اعلام نارضايتي مردم اين شهر همراه بوده است. پيش از حضور رسمي ميرحسين موسوي در صحنه انتخابات سيد محمد خاتمي اعلام کانديداتوري کرد و بسياري از احزاب و گروه هاي اصلاح طلب از وي حمايت کردند.
خاتمي که در روز پنج شنبه پانزدهم اسفند ماه 1387 وارد شيراز شده بود، صبح روز 16 اسفند جهت ملاقات با سيدعلي محمد دستغيب در منزل وي حضور يافت. دستغيب در اين ديدار ضمن حمايت کامل از خاتمي مراتب تدين و ايمان وي را ستود.
با انصراف خاتمي از نامزدي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، دستغيب در جريان تبليغات انتخاباتي به صورت کامل از ميرحسين موسوي حمايت کرد و در سخنراني‌هاي خود توهين‌هاي مکرري را نسبت به رئيس جمهور مطرح نمود.
 

تجليل دستغيب از يکي از سران فتنه

 

مير حسين موسوي 22 ارديبهشت سال 88، با حضور در مسجد قباي شيراز به ايراد سخنراني دراين مسجد پرداخت و درابتداي سخنان خود از دستغيب قدرداني کرد.  

دستغيب در اين مراسم به تجليل از موسوي پرداخت و اظهار اميدواري کرد که وي در انتخابات موفق شود چرا که همه مردم ايران موسوي را دوست دارند!
وي در اين سخنراني از موسوي خواست: «نسبت به بزرگان دين، آيات عظام، مراجع تقليد به خصوص رهبري معظّم انقلاب، انشاء الله که به همين نحوه اي که سيره و سجيّه شما بوده و هست انشاء الله در آينده هم اينطور باشد اطاعت پذيري داشته باشيد.» 
در انتهاي سخنراني ميرحسين موسوي در مسجد قبا که محل تجمع قديمي چپ‌ها و از محافل مرتبط با سيد مهدي هاشمي در دهه 60 بود، يکي از طلاب با اعتراض به سخنان تند موسوي عليه رئيس‌ جمهور خواستار طرح سؤالي شد که با هجوم عوامل برگزار کننده جلسه، وي به بيرون مسجد منتقل شده و از سوي بيش از 10 نفر از هواداران موسوي مورد ضرب و شتم شديد قرار گرفت. 
وي با ارسال نامه‌هاي متعدد خطاب به سران فتنه که با پوشش گسترده خبري از سوي سايت‌هاي و رسانه‌هاي ضدانقلاب همراه بود، آن‌ها را به ادامه درگيري و تقابل با نظام دعوت ‌کرد و خواستار ادامه آشوب‌هاي خياباني از سوي پياده نظام فتنه شد.
 

ادعاي تقلب در انتخابات

 

در حالي که رئيس جمهور عده معدودي که به جان و مال مردم تعرض و اقدام به آشوب هاي خياباني کرده بودند را خس و خاشاک ناميد و آن 13ميليوني که به وي راي نداده بودند را محترم شمرده و به آنها اداي احترام کرد دستغيب هم نوا با دشمنان اين مرز و بوم مدعي شد احمدي نژاد مردم را خس و خاشاک ناميده است! 

«اين مردم در آخرين آزمون، با حضور گسترده و با نشاط خود در انتخابات رياست جمهوري، حماسه اي بزرگ آفريدند، امّا آيا انصاف است که اين گونه به جان آنها بيفتند و آنان را خس و خاشاک و مرتد بنامند؟!» 
وي حتي پاي را از اين نيز فراتر گذاشت و همانند موسوي و کروبي مدعي شد در انتخابات تقلب شده است! وي با انتشار بيانيه اي خطاب به اعضاي مجلس خبرگان رهبري از آنان بابت حمايت از رهبري انتقاد کرده و مدعي مي شود سخن اکثريت مردم اين بود که راي ما کجا رفت؟ « بيانيه‏ اى را مشاهده کردم که جمعى از نمايندگان مجلس خبرگان رهبرى صادر کرده‏اند. اينجانب بعنوان يکى از اعضاء خبرگان و منتخب مردم فارس عرض مى‏ کنم: مى‏فرماييد چهل ميليون نفر در انتخابات شرکت کردند؛ امّا سؤال اينجا است که سخن اکثريت ايشان اين است که رأى ما کجا رفت؟ اگر شما به اين خواسته آنها احترام مى‏گذاشتيد و اهميت مى‏داديد که الان هم دير نشده، چنانچه صندوقى باقى باشد باز شمارى مى‏کرديد، بر شما معلوم مى‏شد که خواست آنها غير عقلايى نبوده.»
ولي جناب دستغيب نگفت که چطور تشخيص داده‏اند که سخن اکثريت مردم اين بود که در انتخابات تقلب شده است!
 

القاي شبهه عدم حمايت مردم از ولايت فقيه

 

وي با القاي اين شبهه که مردم حمايت خود را از ولايت فقيه برداشته اند گفت:

«اين که امام خميني (ره) فرمودند: پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به اين انقلاب ضربه نخورد يعني همين که اگر مردم حمايتشان را از اين ولايت فقيه برداشتند، ديگر از اين ولايت کاري ساخته نيست و در واقع ارزشي ندارد.» 
دستغيب در شرايطي که آشوبگران در خيابان دست به تخريب اموال عمومي زده و از هرچ جنايتي که در توانشان بود خودداري نمي کردند؛ از مجلس خبرگان خواست تا موسوي، کروبي و خاتمي را به مجلس خبرگان رهبري فرا بخوانند و حرفشان را بشنوند!
«از اين مجلس مى‏خواهم و همچنين از رياست محترم مجلس که از حضرات موسوى و خاتمى و کروبى دعوت شود سخنانى که دارند بزنند همه چيز را تمام‏شده ندانيد. مردم اميدشان به شما است.» 
وي پس از حضور گسترده مردم در راهپيمايي 9 دي و 22 بهمن، که به مرگ جريان فتنه منجر شد هم به سخنان و مواضع ساختارشکنانه خود ادامه داد و تلاش کرد تا با سوء استفاده از موقعيت خود در شيراز، فضاي اين شهر را متشنج کند.
 

حمله خشونت‌ آميزشاگردان دستغيب به مردم شيراز

 

چند هفته پيش و پس از اظهارات توهين آميز آقاي دستغيب به ساحت ولايت فقيه جمع کثيري از مردم در مقابل مسجد ايشان در شهر شيراز تجمع و تحصن کردند و صرفا به شعار دادن و عزاداري به مناسبت شهادت مولاي متقيان امير مومنان (ع) پرداختند.

در حين تجمع اعتراض آميز مردم شاگران دستغيب براي مظلوم نمائي، شيشه هاي مسجد را شکستند و از پشت بام مسجد بر سر مردم سنگ و آجر و کپسول آتش نشاني انداختند و همزمان عده اي اوباش با چوب و چماق بر سر مردم ريختند که در اين برخورد وحشيانه ده تن زخمي شدند و به بيمارستان منتقل شدند.
 

ادامه فتنه‌ گري به سبک دستغيب با طعم توهين به مردم

 

پس از برخورد خشونت‌ آميز با مردم توسط شاگردان سيدعلي‌ محمد دستغيب  روند سخنان نامناسب وي ادامه پيدا کرد و او ضمن توهين به مردم شيراز، بر ادامه اظهارات توهين‌آميز و تحريک کننده خود در مسجد قباي شيراز تاکيد کرد.

دستغيب که تحصن اعتراض‌آميز مردم شيراز در مقابل مسجد قبا با حمله خشونت‌ آميز شاگردانش به درگيري کشيده شد، در سخنراني خود مردم معترض شيراز را جمعي "باتوم بدست و قمه بدست" خواند که مسجد او را مورد ظلم قرار داده‌اند!
وي همچنين خود را با اميرالمومنين (ع) مقايسه کرده و مدعي شد که همان تهمت‌هايي که به حضرت علي (ع) زده مي‌شد، به او هم تعلق گرفته است.
دستغيب در پايان سخنان خود هم ضمن اشاره به توصيه‌هاي مسئولان شيراز براي کاستن از فضاي تحريک در اين شهر، اين توصيه‌ها را رد و تاکيد کرد که "من احتياجي به تعيين تکليف مسئولان ندارم به اينکه مثلا منبر را تعطيل کن يا براي مدتي مسجد نرو. بنده تکليف خودم را مي دانم و تا آخر ماه رمضان، هم نماز مي‌آيم و هم منبر مي روم."
پس از برخورد خشونت‌ آميز با مردم توسط شاگردان سيدعلي‌ محمد دستغيب، روند سخنان نامناسب وي ادامه پيدا کرد و او ضمن توهين به مردم شيراز، بر ادامه اظهارات توهين‌ آميز و تحريک کننده خود در مسجد قباي شيراز تاکيد کرد.
 

شبهه افکني ...

 

مهرماه سال 1389، استفتائي از علي‌محمد دستغيب در باب ولايت مطلقه فقيه منتشر شد که سؤالات زيادي را در اذهان عمومي ايجاد کرد. وي در اين استفتا با جدا دانستن بحث ولايت‌فقيه از ولايت مطلقه فقيه مي‌گويد: اين دو گاهي باهم منطبق هستند مثل زمان حضرت امام خميني (ره) و زماني نيز ولايت مطلقه فقيه همان ولايت‌فقيه نيست.

وي در اين استفتا مدعي است اختيارات مصرح در قانون اساسي براي شخص ولي‌فقيه فعلي صدق نمي‌کند چرا که ايشان ولايت مطلقه فقيه را در اختيار ندارند. 

ادعاي دستغيب مثل آن است که بگوييم چون مقام معنوي حضرت رسول‌الله از مقام معنوي امام علي زياد تر است اختيارات حکومتي پيامبر اکرم نيز بايد بيشتر از حضرت علي باشد و... امام خميني (ره) خود در اين زمينه مي‌فرمايد: «اگر فرد لايقى ... تشکيل حکومت داد، همان ولايتى را که حضرت رسول اکرم (ص) در امر اداره جامعه داشت دارا مى‏باشد و بر همه مردم لازم است که از او اطاعت کنند. اين توهّم که اختيارات حکومتى رسول اکرم (ص) بيشتر از حضرت امير (ع) بود، يا اختيارات حکومتى حضرت امير (ع) بيش از فقيه است، باطل و غلط است.

البته فضائل‏ حضرت رسول اکرم (صلّى الله عليه وآله وسلّم) بيش از همه عالم است و بعد از ايشان فضايل حضرت امير (ع) از همه بيشتر است لکن زيادى فضايل معنوى اختيارات حکومتى را افزايش نمى‏دهد. همان اختيارات و ولايتى را که حضرت رسول و ديگر ائمه، صلوات اللَّه عليهم، در تدارک و بسيج سپاه، تعيين ولات و استانداران، گرفتن ماليات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختيارات را براى حکومت فعلى قرار داده است.»

امام خميني (ره) در جاي ديگري مي‌فرمايد: «ولايت‌فقيه يک چيزي است که خداي تبارک وتعالي درست کرده است. همان ولايت رسول الله است و اين‌ها از ولايت رسول‌الله هم مي‌ترسند. " 

سؤالي که مي‌شود از علي‌محمد دستغيب پرسيد اين است که، شما قبول داريد که مقام معنوي امام خميني (ره) از حضرت رسول پايين تر بود؟ اگر قبول داريد که صد در صد بايد قبول داشته باشيد حال چگونه است که امام به عنوان ولي‌فقيه اختيارات حکومتي رسول‌الله را دارا است ولي مقام معظم رهبري اختيارات امام خميني (ره) براي اداره جامعه و يا اختيارات مصرح در قانون اساسي را دارا نيست؟

زماني اصلاح‌طلبان مدعي اختيارات در چارچوب قانون اساسي بودند ولي امروز گويا با پروژه فتح سنگر به سنگر حتي به اين قانون اساسي نيز پايبند نيستند.

 

لطف کريمانه رهبر معظم انقلاب به علي‌ محمد دستغيب

 

پس از اين حوادث خصومت‌آميز بود که آيت‌الله سيد علي‌اکبر قره‌باغي، عضو مجلس خبرگان رهبري، با اشاره به اظهارات و رفتار تحريک‌آميز محمدعلي دستغيب اظهار داشت: واقعيت اين است که آقاي دستغيب همواره سخناني را در خصوص کشور مطرح مي‌کند که هيچ‌گاه صلاحيت سخن گفتن در مورد آن را نداشته است.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه دستغيب حضور در مجلس خبرگان را مديون عنايت و لطف مقام معظم رهبري است، خاطرنشان کرد: در گذشته دستغيب حرف‌هاي بي‌مورد بر زبان جاري مي‌کرد و زماني که برخي از نمايندگان مجلس خبرگان تصميم گرفتند وي را از اين نهاد اخراج کند با مخالفت مقام معظم رهبري مواجه شد.

قره‌باغي با ذکر اين مثال که اگر کودکي از روي بي‌عقلي به مقدسات الهي و شرعي اهانت کرد، بايد تنها در مقابل آن سکوت کرد، گفت: من اظهارات دستغيب را از روي رفتار‌هاي افراطي وي مي‌دانم و از آنجا که وي را فاقد صلاحيت سخن گفتن درباره مجلس خبرگان و کشور است؛ بهتر است به اين مسائل کمتر بپردازيم و او را به حال خودش رها کنيم.

 

انتهاي پيام/
منبع: دانا
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس